0.7 C
Randers
lørdag, februar 4, 2023

16-årig varetægtsfængslet i fire uger

Grundlovsforhør ved retten i Randers kl. 9.45

En 16-årig dreng blev i dag kl. 9.45 fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers. Her blev han varetægtsfængslet i fire uger frem til den 14. februar 2023, sigtet for at have begået grov vold mod en 14-årig.

Anklagemyndigheden anmodede om lukkede døre ved grundlovsforhøret, hvor den 16-årige ikke valgte at kære kendelsen om varetægtsfængsling.

Voldsepisoden blev ifølge sigtelsen begået mandag formiddag kl. 11.30 på nogle boldbaner i Hadbjerg. Her sparkede og slog den 16-årige den 14-årige dreng gentagne gange på kroppen, mens den sigtede selv filmede overfaldsepisoden.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man ikke deler videoen af overfaldet, der kan betegnes som ydmygelsesvold. Det er strafbart at dele videoen, og man bør slette den, hvis man kommer i besiddelse af den.

Mere 112-stof fra Randers

Alvorlig arbejdsulykke i Randers

En 56-årig mand kom tirsdag eftermiddag alvorligt til skade i forbindelse med en arbejdsopgave hos en virksomhed i Randers SV, da han fik en et jernrør i hovedet med stor trykkraft. Manden befandt sig på en lift i flere meters højde, da ulykken skete. 

Seneste meldinger omkring mandens tilstand er tirsdag ved middagstid, at han fortsat er i kritisk tilstand. 

Ved politiets ankomst til stedet tirsdag kl. 13.04 var ambulancepersonalet allerede i gang med livreddende førstehjælp, hvorefter manden blev hastet til behandling på hospitalet. 

Arbejdstilsynet blev tilkaldt til ulykkesstedet, og episoden vil nu blive undersøgt nærmere. 

Hvis man har overværet episoden og har brug for at tale med nogen om det, kan man kontakte Offerrådgivningen i Østjylland på telefonnummer 23 68 60 56. Her sidder uddannede rådgivere klar til at snakke med dig – uanset, om du er vidne eller pårørende.

Offerrådgivningen har åbent i døgndrift og er et gratis og uforpligtende tilbud til dig, der måtte have brug for en snak om det, du har oplevet.

Relaterede artikler

Nyeste artikler