4.7 C
Randers
tirsdag, april 23, 2024

19-årig kom alvorligt til skade under brand – tre personer anholdt

Østjyllands Politi har anholdt tre personer, som sættes i forbindelse med den brand, der tirsdag aften opstod på et værelse på Campus Djursland i Grenaa. En 19-årig mand fik alvorlige brandskader, men er umiddelbart uden for livsfare.

De anholdte er tre kvinder på hhv. 19, 20 og 54 år, og de fremstilles alle onsdag kl. 12.30 ved Retten i Randers. De er p.t. sigtet for vold, brandstiftelse og forsøg på manddrab. 

Tirsdag kl. 20.06 kom der flere anmeldelser via 112 om, at der var brand på Campus Djursland. Ambulance, politi og brandvæsen var hurtigt på stedet, hvor en 19-årig mand, der havde befundet sig på værelset, var blevet reddet ud. Han blev fløjet til hospitalet til behandling. 

Brandvæsnet fik slukket branden, men der skete omfattende skader på værelset. 

Flere indikationer på bevidst handling

Ud fra den indledende efterforskning fattede politiet hurtigt mistanke til, at branden var påsat, og senere samme aften blev de tre kvinde anholdt. 

»Der er flere indikationer på, at der har været tale om en bevidst handling, og derfor er vi fortsat i fuld gang med efterforskningen for at finde frem til, hvad der er sket. Vi er stadig på et meget tidligt stadie, og vi kan ikke afvise, at der kommer flere anholdelser, så lige nu er det begrænset, hvor meget vi kan og vil sige om sagen,« siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen. 

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi ikke at oplyse yderligere om sagen. 

Onsdag eftermiddag fra omkring kl. 15.00 vil betjente fra nærpolitiet i Grenaa være synligt til stede ved Campus Djursland.  Her vil de være klar til en snak med dem, der har brug for det, og tage imod evt. henvendelser fra vidner. 

Anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret kl. 12.30.

Relaterede artikler

Nyeste artikler