15.3 C
Randers
lørdag, juli 13, 2024

25 års jubilæum med fokus på kunderne.

Ejendomsmægler Kim Vittrup har 25 års jubilæum som selvstændig ejendomsmægler i Randers.

I dag drives firmaet af Kim og hans to sønner Emil og Rasmus i hjertet af Randers på Gråbrødrestræde 8. Som noget usædvanligt er firmaet helt uden kæde tilknytning, hvilket vil sige uden ejerskab eller indflydelse/styring af bank eller kreditforening.

»Vores koncept har kun til formål at sikre vores kunder det bedste salg og derfor sammensættes salgsarbejdet, så det passer den enkelte kunde bedst. Vi tilbyder 100% Solgt eller Gratis, hvilket vil sige, at skulle vi mod forventning ikke få solgt, så afleverer vi nøglerne til sælger og afregner ingen udgifter,« siger Kim Vittrup.

»Hos os bliver du aldrig et nummer i køen, vi vil ikke være større end, at vi kender ALLE vore kunder. Vi holder fast i det personlige, samt flid og godt købmandsskab. Et koncept der har vist sig at være bæredygtigt,« fortæller han.

»Af en kundeundersøgelse fremgår det, at vi har byens mest tilfredse kunder,« smiler jubilaren Kim Vittrup og det er virkelig noget som vi har fokus på.«

»Vi går meget langt for vores kunder. Eksempelvist havde vi en kunde, (der ikke var så mobil), som vi skulle bruge en underskrift fra, og det skulle gerne gå stærkt, så vi startede kl. 6.00 og kørte til Oksbøl, fik en kop kaffe og en underskrift og hjemme igen til middag,« siger Kim Vittrup.

Det hele startede tilbage i 1984, hvor Kim Vittrup efter 6 år i bankverdenen blev ansat i sin fars ejendomsmæglerfirma. I 1990 overtog han firmaet og drev det videre. Efter af firmaet var fusioneret med andre firmaer i år 2000, valgte han i 2003 nye udfordringer i andre brancher. I ultimo 2009 startede han igen som ejendomsmægler med Kim Vittrup a/s – din personlige rådgiver.

Relaterede artikler

Nyeste artikler