2 C
Randers
onsdag, februar 28, 2024

25-års jubilæum på Tradium

I august måned kan Tradium fejre Bjarne Lauridsens 25-års jubilæum.

Den 1. august 2022 er det 25 år siden Bjarne Lauridsen blev fastansat i autoafdelingen på Randers Tekniske Skole som faglærer på mekanikeruddannelsen.

Bjarne stod i lære hos Søegaard Motor i Fredensborg. Efter han blev udlært, rejste Bjarne til Viborg for at aftjene sin værnepligt i Prinsens Livregiment. Derefter fulgte otte år som ansat hos statens bilinspektion, hvorefter Bjarne i tre år var værkfører ved Ford i Randers.

Efter sin ansættelse på Tradium kom Bjarne hurtigt i gang med at tage pædagogikum, som han klarede med bravur. Umiddelbart herefter tog Bjarne uddannelsen som uddannelses- og erhvervsvejleder og brugte derefter tiden som halvtidsvejleder og faglærer primært på mekanikeruddannelsen. Bjarne er i dag en del af vejledningscenteret på Tradium, hvor han først og fremmest vejleder på de tekniske uddannelser.

På Tradium er Bjarne en meget vellidt og god kollega, der altid er med til at skabe en positiv og behagelig stemning for både ansatte og elever. Bjarne er med sit altid utrolige hjælpsomme og imødekommende væsen en meget værdsat medarbejder.

Bjarnes store fritidsinteresse er fodbold. Han er igennem mange år træner for Hornbæk SF, og hans store interesse har også ført til, at han blev koordinator for Randers FC’s samarbejdsklubber. Bjarne er stor fan af Randers FC og kommer gerne på stadion for at følge deres kampe.

Relaterede artikler

Nyeste artikler