2 C
Randers
onsdag, februar 28, 2024

3F’s medlemmer i Randers har valgt ny formand

En urafstemning mellem medlemmerne af 3F’s transportgruppe gav opbakning til udfordreren Johnni Johansen. Han afløser Jens Laursen, som har været formand for transportgruppen siden 2011.

»Jeg har stor respekt for medlemmernes beslutning« siger Jens Laursen til News Netavis, og ønsker Johnni Johansen tillykke med valget.

»Omvendt så vil jeg gerne sige jer alle en stor tak til alle jer, der har støttet op om mig. De varme ord har hjulpet mig meget i en svær tid.

Nu gælder det om at holde sammen, om at støtte op om Transportgruppen her i 3F Randers. Kun ved at vi, står sammen er vi stærk,« understreger den afgående formand.

Nu vil Jens Laursen først og fremmest koncentrere sig om familien. Samtidig vil han koncentrere sig om det forestående valg til byrådet i Randers, hvor han stiller op for SF.

Jens Laursen, nu tidligere formand for 3F’s transportgruppe

Årsagen til at Johnni Johansen udfordrede den siddende formand, skyldes angiveligt utilfredshed med, at en bestyrelsesbeslutning om at øge fokus på organisering af medlemmer og indgåelse af overenskomster ikke er blevet løst på en tilfredsstillende måde.

Johnni Johansen er ansat ved Falck i Randers.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra den nyvalgte formand Johnni Johansen.

Relaterede artikler

Nyeste artikler