Hotel Randers oplever en stærkt øget aktivitet efter Corona restriktionerne er fortid med masser af forretnings- og turistgæster. Også restaurantaktiviteterne på det ikoniske hotel udvikler sig rigtig positivt.
I den forbindelse er der sket følgende sket:
Morten Dahl Nielsen (47) er ansat som restaurantchef.
Han er udlært tjener på Hotel Dagmar i Ribe og udlært kok på Michelin restaurant Kong Hans i København under den kendte Michelin kok Thomas Rode.
Morten har omfattende erfaring fra restauranter såvel i Sydafrika som i Danmark. Herunder Kroghs fiskerestaurant, Mielcke og Hurtigkarl, Divan 1 samt Illum rooftop. Mortens erfaring vil være et aktiv i den videre udvikling af såvel a la carte som selskabsaktiviteterne på Hotel Randers.
Daniel Juul (28) er ny køkkenchef
Han er udnævnt til køkkenchef og udgør den gastronomiske ledelse sammen med Emil von Benzon: Daniel er en af de lokale stjerner, der efter at have færdiggjort sin uddannelse på Fladbro Kro har kreeret gode madoplevelser til randrusianerne både på Hotel Stephansen, hos Norevent og senest i køkkenet på Hotel Randers.
Emil von Benzon (31) er udnævnt til køkkenchef
Han udgør den gastronomiske ledelse sammen med Daniel Juul
Emil har et lokalt udgangspunkt og efter uddannelse på Fladbro Kro har karrieren indeholdt jobs hos Kæhler i København, hos MIB i Aarhus, på restaurant i Val Morel i Frankrig og hos Michelin restaurant Substans i Aarhus.
»Vi er rigtig glade for de kvaliteter de ovennævnte tilfører vore restaurantaktiviteter. De bidrager væsentligt til vore planer om ikke blot at være ”Byens Hotel” men også et af byens bedste restauranter til daglig og til fest,« siger direktør Sven Eskildsen.