19.1 C
Randers
fredag, september 20, 2024

Jack & Jones åbner ny butik i Randers Storcenter

Jack & Jones slog dørene op for deres helt nye butik i Randers Storcenter, da de den 3. august åbnede butik nummer 35 i Danmark.

Torsdag den 3. august åbnede Jack & Jones en spritnye butik i Randers Storcenter. Efter flere års fravær vender brandet skarpt tilbage til centret. Jack & Jones har siden da dedikeret formået at udvikle og forny sig og står i dag med et knivskarpt, nyt koncept, der passer som hånd i handske til Randers Storcenter og visionen for centret om at skabe det helt rette butiksmix for de besøgende.

»Vi har længe ønsket at gøre comeback i Randers efter næsten 10 års fravær, men vi har ventet på den helt rigtige mulighed, som nu bød sig i form af en meget attraktiv placering i Randers Storcenter. Vi glæder os enormt meget til at fremvise vores flotte produkter i en imødekommende og lys butik med et nordisk touch. Vi har  gjort det simpelt og samtidig inspirerende at shoppe hele garderoben for den modebevidste mand,« fortæller Rasmus Hübner, Retail Manager hos Jack & Jones.

Jyllands bedste udvalg

Jeans er Jack &J ones’ største kategori og derfor er det naturligvis også hjertet i deres nye butik. Med en specialdesignet jeansvæg, der viser de forskellige pasformer og kvaliteter, er det nemt og overskueligt for kunden at finde sine egne favoritter iblandt, hvad Jack & Jones selv betegner sig som, Jyllands bedste udvalg af jeans og pants. Ifølge Rasmus Hübner kommer butikken også til at præsentere et bredt udvalg af andre kategorier som strik, skjorter, sweater, overtøj og jakkesæt i høj kvalitet til fornuftige priser.

Jack & Jones har desuden udviklet en kollektion af plus size* tøj til mænd, der er designet med et mindset om at både stil og komfort sagtens kan følges ad.

Team Randers

»Vi har valgt en intern mand, som hedder Nikolaj, til at stå i spidsen for butikken, da han har mange års erfaring i Jack & Jones. Nikolaj og resten af team Randers sætter en stor ære i at levere en fantastisk service for vores gæster. Vi håber Randers vil tage godt imod Nikolaj og hans team, hvor de kommer til at gøre deres bedste for at tilfredsstille alle der besøger butikken,« uddyber Rasmus Hübner.

Jack & Jones åbnde butikken den 3. august kl. 10.00 i gul gade i Randers Storcenter.

Jack & Jones – Butikschef, Nikolaj

Relaterede artikler

Nyeste artikler