14 C
Randers
fredag, oktober 18, 2024

Randers: To buschauffører anholdt og lagt i håndjern

Måbende passagerer overværede i aftes en dramatisk anholdelse på rutebilstationen i Randers.

Et vidne på stedet fortæller til News Netavis, at en buschauffør havde parkeret en af Vikings private tjenestebiler ulovligt.

En motorcykelbetjent som kom forbi, tog kontakt til chaufføren, hvor der opstod en diskussion mellem de to. En person begyndte efterfølgende at blande sig, og der opstod en heftig meningsudveksling.

Diskussionen tog åbenbart en drejning som gjorde, at betjenten tilkaldte forstærkning. En politimand i en civil patruljevogn kom hurtigt til stedet med udrykning.

De to politifolk ville anholde chaufføren, hvorved der opstod tumult.

Mens betjentene var i færd med anholdelsen, kom en anden buschauffør kørende ind på busterminalen, i en bus fyldt med passagerer.

Den netop ankomne chauffør så optrinnet med sin kollega og de to betjente. Han mente, at betjentene opførte sig for aggressivt, og henvendte sig derfor til betjentene.

Det resulterede imidlertid i, at der blev tilkaldt yderligere assistance, og hurtigt var der yderligere to patruljevogne tilstede.

Begge buschauffører blev anholdt og lagt i håndjern, mens passagererne så måbende til.

Et vidne som overværede anholdelsen mener, at politiets reaktion var vildt overdrevet, og at det slet ikke var nødvendigt, at situationen skulle eskalere så alvorligt på grund af en ulovlig parkering.

Opdatering

Østjyllands Politi oplyser, at en 54-årig blandede sig i politiforretningen og var meget opfarende. Da den 54-årige mand gentagne gange nægtede at oplyse navn og adresse, blev han anholdt og sigtet.

Han blev desuden sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde, da han gjorde modstand under anholdelsen.

En 60-årig mand blandede sig efterfølgende i anholdelsen og gik helt tæt på betjentene, selvom han blev bedt om at holde sig væk. Derfor blev også den 60-årige til sidst anholdt og sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde, oplyser kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi Emil Enemark Sørensen.

Politiet vil ikke be- eller afkræfte, at der er tale om buschauffører, som blev anholdt.

Relaterede artikler

Nyeste artikler