11.4 C
Randers
tirsdag, oktober 22, 2024

Ny forening vil hjælpe trængte familier og mennesker med gratis mad

»Nu er vi endelig klar til at åbne Fødekædens Fællesskab så vi for alvor kan begynde at omfordele overskudsmad fra byens butikker,« oplyser initiativtagerne til foreningen.

Fødekæden er en nystartet forening, der henter overskudsmad fra supermarkeder og deler det ud til trængte familier og mennesker, som mangler mad, så de kan få mere overskud i hverdagen.

Alle er velkomne til at hente nogle af de overskudsvarer som er blevet tilovers fra blandt andet andre uddelinger af overskudsmad. Det sker ind imellem, at der bliver doneret flere varer af samme slags, end der kan uddeles ved de ellers planlagte maduddelinger.

»Vi håber, og tror på, at vi blandt andet kan være med til at hjælpe overskuddet fra disse uddelinger på vej igennem ”Fødekædens Fællesskab,”« lyder det fra foreningen. Åbningen finder sted på lørdag den 28. september fra kl. 12:00 til 14:00 i ”No. 17” med adressen Slotsgade nr. 4 i 8900 Randers hvor, ”Fødekædens fællesskab” er placeret.

Dørene åbnes klokken 12:00, og cirka en halv time efter, vil der blive fortalt om ”Fødekædens fællesskab,” og tankerne bag. Klokken 13:00 sker den officielle indvielse, hvor den røde snor klippes.

Omkring klokken 14:00 serveres der ”overskuds-suppe,” og initiativtagerne håber på en masse gode og spændende samtaler om madspild, og ikke mindst hvordan det kan forhindres. Initiativtagerne glæder sig til at se rigtig mange til indvielsen. Alle er velkomne til at deltage.

Relaterede artikler

Nyeste artikler