11.9 C
Randers
lørdag, oktober 19, 2024

Hård debat om budgettet

Bølgerne gik højt, da byrådsmedlemmerne Mogens Nyholm (R) og Bjarne Overmark (Beboerlisten) mødtes til en debat om det netop indgåede budget

Mogens Nyholm beskyldte Bjarne Overmark og Beboerlisten for at benytte fantasipenge, og at deres forslag var virkelighedsfjernt. Samtidig antydede han, at hvis Beboerlisten, Velfærdslisten, Enhedslisten og SF ville tage ansvar og deltage i budgettet, ville han sandsynligvis kunne overtale Socialdemokratiet til at indgå et budgetforlig uden de massive besparelser.

Bjarne Overmark understregede, at Mogens Nyholm og Radikale Venstre ikke skulle tørre besparelserne af på ham, og karakteriserede dem som svineri.

Enkelte steder er lydkvaliteten forringet, fordi begge debattører var så ivrige, at de glemte mikrofonerne.

Der var lejlighed til at stille spørgsmål til de to politikere, men denne gang blev der kun tid til at besvare to spørgsmål. Det ene fra Liva Mygind Sommer og det andet fra Erik Humlebug.

Desuden er Thomas Sand Larsen med på telefonen, hvor han stiller spørgsmål til Bjarne Overmark.

Debatten kan høres her:

Budgetaftalen betyder bl.a. besparelser på specialundervisningen, minimumsnormeringen, rengøring i de ældres hjem, nedlæggelse af plejehjemspladser, plejetilbud og tilbuddene til socialt udsatte.

Relaterede artikler

Nyeste artikler