14.2 C
Randers
fredag, september 20, 2024

Billetter til Fifi Dong på Pakhuset revet væk.

Gasolin-kopibandet Fifi Dong behøver vist ikke nærmere præsentation. Bedre findes simpelthen ikke, men de skal opleves live, og i Pakhuset, hvor de hver gang leverer et brag af en fest!

Fiskerestaurant Pakhuset var derfor sikker på at billetterne nok skulle blive udsolgt når der blev åbnet for salget til festaften den 1. april.

Billetterne blev imidlertid revet væk i lyntempo, og derfor har Pakhuset besluttet at afholde endnu en festaften, hvor Fifi Dong underholder.

Den finder sted fredag den 8. april, og der er stadig få billetter tilbage.

Hvis du vil have muligheden for at skråle med på alle de kendte numre som Smukke Chralie, og drøne derudaf på Langebro for at ende i Rabalderstræde med strengeleg, Sirene sang, Kattemor og ikke mindst Kvinde min, så sørger Pakhuset for det bedste til dig og dine venner.

Du vil opleve byens mest overdådige fiskebuffet, varme retter, kage og natmad.

Aftenen starter kl. 18.30 med bobler i forhallen, derefter finder man sine reserverede pladser, og så er det ellers bare at gå ombord i Pakhusets ”verdensberømte” fiskebuffet med et hav af forskellige specialiteter, efterfulgt af buffeten med de varme retter og diverse stege med tilbehør, vi slutter med en kage/dessert.

Omkring midnat serveres natmad.

Man kan læse mere – og bestille billet på pakhuset.net

Relaterede artikler

Nyeste artikler