22.7 C
Randers
lørdag, juni 25, 2022

Afgangsforestilling på Randers Teaters Talentskole

Kom gratis til talentlinjens afgangsforestilling

Det er blevet tid til, at talentlinjen på Randers Teaters Talentskole viser deres årlige afgangsforestilling. Årets talent-forestilling er bygget op omkring Simon Stephens dramatiske forestilling “Vrede”, hvor udvalgte scener har fået et format, som passer til holdet og de områder inden for skuespillerarbejdet, de har arbejdet med. 

Forestillingen skildrer en flok unge mennesker, der driver rundt i gaderne i en storby på jagt efter den rette stemning til at synge det nye år ind. Alle håber de på en festlig aften og måske endda lidt kærlighed. Indimellem giver de unge anledning til, at politiet må tage affære. Som natten skrider frem, bliver stemningen mere og mere fortvivlet, vanvittig og desperat – og politiopgaven mere og mere uudholdelig.

”Vrede” har premiere onsdag den 18. maj og spiller også 19. maj. Da Randers Teater er under ombygning, spiller den på Kulturhuset Underværket på Stemannsgade. Alle er velkomne til at komme og se forestillingen, man skal bare huske at hente gratis billetter på Randers Teaters hjemmeside.

På talentlinjen går denne sæson 9 elever, der er udvalgt gennem en optagelsesprøve. Deres hovedlærer har været Kirsti Kærn, der også instruerer afgangsforestillingen. Der er netop åbnet for tilmeldinger til optagelsesprøven til det kommende talenthold, og prøverne afholdes 2. juni.

Relaterede artikler

Nyeste artikler