15.2 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Anholdt formodet blotter løsladt af dommer i Randers

Østjyllands Politi fremstillede fredag i Retten i Randers en 32-årig mand, der sigtes for flere tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

To piger på 9 og 11 år er i ugens løb stødt på en blotter i Randers. Den ældste pige så også manden inden sommerferien, og nu har politiet anholdt en mistænkt, fortæller Østjyllands Politi fredag.

Det var pigernes beskrivelser af gerningsmand og gerningssted, som førte til anholdelse og sigtelser mod 32-årig mand fra Randers.

»Det kan være en voldsom oplevelse for et barn at blive udsat for blufærdighedskrænkelse, og det er jo enormt utrygt for både børn og forældre, når den slags sker i det område, man færdes i,« siger politiinspektør Brian Olsen i en pressemeddelelse.

»Derfor har vi også prioriteret denne sag meget højt, og jeg er tilfreds med, at vi så hurtigt har fået fat i den formodede gerningsmand,« lyder det fra politiinspektøren.

Den yngste af pigerne mødte blotteren tirsdag morgen på et stisystem ved Mispelvej i Randers NV. Her kom hun gående med sin cykel. Efter at have mødt blotteren skyndte hun sig at cykle fra stedet og alarmere sine forældre.

Forældrene kontaktede politiet, som rykkede ud til stedet, men uden at finde gerningsmanden. Torsdag blev politiet kontaktet af en mand, som fortalte, at hans 11-årige datter to gange havde set en mand stå og onanere i en lejlighed, mens han kiggede ud ad vinduet på pigen.

Det var sket første gang inden sommerferien – det blive ikke anmeldt – og så var det sket igen onsdag. Politiet tog ud til lejligheden og anholdt den 32-årige beboer.

Han blev på baggrund af det signalement, som den niårige pige havde givet også sigtet for at være identisk med blotteren på Mispelvej i Randers.

Dommeren vurderede imidlertid, at der ikke var grundlag for varetægtsfængsling. Den 32-årige nægter sig skyldig. Han er fortsat sigtet i sagen. Anklagemyndigheden har kæret afgørelsen.

Den 32-årige har tidligere domme for blufærdighedskrænkelse og besiddelse og børneporno.

Relaterede artikler

Nyeste artikler