11.8 C
Randers
lørdag, maj 25, 2024

Anholdt mellem Randers og Viborg: Sigtes for vold med støvsugerrør

Østjyllands Politi fremstillede i dag kl. 09.00 en 41-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han er sigtet for at have begået kvalificeret vold ved i forening med en 52-årig mand at have overfaldet en 43-årig mand.

Overfaldet fandt sted lørdag kl. 20.52 på en adresse i Tilst, hvor de to mænd slog og sparkede den 43-årige adskillige gange – blandt andet med et støvsugerrør.

Ved politiets ankomst til stedet var de to gerningsmænd stukket af, men den 52-årige blev anholdt dagen efter på en adresse i Åbyhøj.

Den 41-årige blev anholdt i går aftes, tirsdag, da han kl. 20.52 kom kørende som passager i en bil på Viborgvej mellem Randers og Viborg. Bilen blev bragt til standsning af en motorcykelbetjent fra Østjyllands Politi.

Manden blev i den forbindelse sigtet for i første omgang at oplyse et falsk personnummer og for ikke at have anvendt sikkerhedssele under kørslen. Han blev efterfølgende identificeret som værende den efterlyste medgerningsmand til overfaldet i Tilst og anholdt.

Det er politiets formodning, at de to gerningsmænd og den forurettede har et forudgående kendskab til hinanden.

Den 43-årige blev kørt med ambulance til hospitalet efter det voldsomme overfald, men han var uden for livsfare trods flere behandlingskrævende skader.

Anklagemyndigheden anmodede om lukkede døre til dagens grundlovsforhør af hensyn til sagens efterforskning, og Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Resultatet fra grundlovsforhøret er endnu ikke kendt.

Relaterede artikler

Nyeste artikler