9 C
Randers
søndag, maj 5, 2024

Anmeldelse om overfald

Onsdag kl. 14.55 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand angiveligt var blevet overfaldet, og at han befandt sig ved en tankstation i Assentoft ved Randers SØ.

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor den 45-årige forurettede mand blev truffet. Han blev efterfølgende kørt med ambulance til hospitalet.

Hvor og hvordan, den 45-årige mand er kommet til skade, er endnu uklart, da han ikke umiddelbart var i stand til at afgive en tydelig forklaring, hvorfor sagen fortsat er under efterforskning.

Østjyllands Politi har for nuværende ikke yderligere kommentarer til sagen.

Mere politistof fra Randers

Færdsel

En 38-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 14.10 sigtet for både sprit- og narkokørsel og anholdt, da han blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Absalonsvej i Randers SØ og målt til at have både narko i blodet og en promille over det tilladte.

Onsdag kl. 18.58 skete der et færdselsuheld på Kejlstrupvej i Feldballe ved Rønde, hvor en 42-årig kvindelig bilist angiveligt forsøgte at undvige et dyr på vejen, hvorefter hun mistede herredømmet over sit køretøj og påkørte et elskab, inden bilen forulykkede på en mark. I bilen befandt også en 34-årig mand sig, som efterfølgende blev kørt til behandling på hospitalet.

En 42-årig mandlig bilist blev torsdag kl. 00.20 anholdt, sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Vestervold i Randers C i påvirket tilstand.

Natten til torsdag kl. 03.10 standsede betjente fra Østjyllands Politi endnu en påvirket bilist. Denne gang en 26-årig mand, som kørte spirituskørsel med en promille over det tilladte. Han blev derfor sigtet og anholdt.

Relaterede artikler

Nyeste artikler