15.3 C
Randers
lørdag, juli 13, 2024

Atelier 12B fejrer 20 års jubilæum 

Kunstnerfællesskabet Atelier 12B, som til dagligt har til huse på adressen Jernbanegade 12B i Randers, kan i år fejre 20-års jubilæum.

Det markeres med fernisering og udstilling i det smukke gamle Helligåndshuset, på Erik Menveds Plads i Randers, fredag og lørdag i denne uge. Her kan man opleve de 12 kreative kunstneres værker og måske også hilse på nogle af dem.

Den første åbningsdag er fredag den 24. marts, hvor der også er fernisering og man bydes velkommen med levende musik. Der bydes på en lille forfriskning både fredag og lørdag, hvor udstillingen også er åben. På udstillingen kan ses maleri, akvarel, tegning, keramik, raku og Artmoney. 

Atelier 12B

De 12 kunstnere er Anna Margrethe Beck, Birte Nielsen, Gerda Pedersen, Helle Sandberg, Laila Hjorth Fournais Clausen, Michelle Marhauer Pedersen, Grethe Nygaard, Birgitte Sørensen, Connie Øhlenschlæger, Vibeke Henriksen, Lone Billum Aistrup og Ramani Senaratne. Udover værkstedsfællesskabet i Jernbanegade er kunstnerne hver for sig aktive med udstillinger forskellige steder i både ind- og udland.   

Alle er velkomne til at kigge ind til Atelier 12B’s jubilæumsudstilling i Helligåndshuset i Randers

Udstillingen åbner fredag den 24. marts kl. 11.00, og der er åben til kl. 18.00. 

Ferniseringen finder sted kl. 16.00, hvor der er bliver budt velkommen med levende musik. 

Lørdag den 25. marts er udstillingen i Helligåndshuset åben fra kl. 10.00 -14.00. 

Læs mere om Atelier 12B på www.atelier12b.dk 

Kunstnerne i Atelier 12B

Relaterede artikler

Nyeste artikler