11.4 C
Randers
tirsdag, oktober 22, 2024

Atelier 12B slår igen dørene op i Randers Festuge

I hele Randers Festuge fra lørdag den 10. august til lørdag den 17. august i Randers Festuge er der igen i år mulighed for at kigge indenfor i et ægte kunstnermiljø på adressen Jernbanegade 12B. Det sker, når Atelier 12B fejrer sommeren og festugen og åbner for alle interesserede.

Kunstnerne i Atelier 12B har til daglig et kreativt arbejdsfællesskab, som har til huse på 2. sal på Jernbanegade 12B i et skønt gammelt hus. Et fællesskab, der allerede har fejret 20-års jubilæum.   De mange kunstnere udtrykker sig forskelligt. Her findes mange forskellige stilarter og arbejdsmetoder, som netop er med til at skabe en god dynamik og gensidig inspiration.

På udstillingen kan man se malerier der breder sig over indtryk fra naturen til abstrakt, farverige symfonier, impulsive følelser og fantasier og livsglæde. Tegninger, portrætter og Artmoney, som er en global, alternativ valuta lavet af original kunst.

Der er også bronzekunst og rigtig mange smukke ting udført i keramik, stentøj og RAKU.  

Året igennem udstiller kunstnerne fra Atelier 12B sammen og hver for sig i diverse kunstforeninger, men her i Randers Festuge vil man altså kunne se kunsten i kunstnernes arbejdslokaler. Kunsten trives og mulighederne er mangfoldige…

På åbningsdagen, altså lørdag den 10. august, er der levende musik og der bydes på en forfriskning.

De 12 kunstnere er Anna Margrethe Beck, Gerda Pedersen, Helle Sandberg, Birte Nielsen, Laila Hjorth Fournais Clausen, Michelle Marhauer Pedersen, Birgitte Birk Sørensen, Grethe Nygaard, Ramani Senaratne, Lone Billum Aistrup, Vibeke Henriksen og Birthe Jensen.

Mange af dem vil kunne træffes på skift i atelieret til åbent hus, hvor de glæder sig til at tage imod alle kunstinteresserede. Det vil ovenikøbet være muligt at vinde nogle af kunstnernes værker på udstillingen.

Den hyggelige gamle bygning i Jernbanegade ligger 5 minutters gang fra Randers centrum. Regional- og lokalbusser til døren og gratis P-plads overfor.

Åbningstiden i hele festugen fra lørdag den 10. august til lørdag den 17. august, alle dage kl. 11-16

Jernbanegade 12B

Relaterede artikler

Nyeste artikler