13.1 C
Randers
lørdag, september 23, 2023

Besøg Ferie Camp på Langvang i uge 27

Alle er velkomne til at besøge feriecampen for værestedsbrugere, som foregår fra mandag 4. til søndag 10. juli 2022. Særligt på Fællesskabsdagen torsdag 7. juli er programmet fuldt af spændende og festlige aktiviteter.

Fællesskab i fokus

Torsdag den 7. juli løber Fællesskabsdagen af stablen og programmet er spækket med magiske indslag, som alle kan komme og opleve gratis.

Klokken 14.00 bliver alle budt velkommen til Fællesskabsdagen med åbningen af fotoudstillingen “Hold fast” og andre udstillinger i kunstteltet. Efterfølgende kan besøgende opleve de mange forskellige aktiviteter i campområdet og få en snak med feriedeltagerne.

Klokken 17.30 til 19.00 er der middag i det store spisetelt, hvor man blandt andet kan opleve medaljeuddelingsceremonien for Udsatte Legene, som er verdens største idrætsstævne for socialt udsatte. Udsatte Legene bliver i løbet af ugen afholdt på feriecampen og strækker sig over 21 discipliner og fire dage – i alt fra fodbold til ludo og høvdingebold.

19.30 optræder John Mogensen Show på scenen med forrygende Rasmus Bjerg.

Dagen afrundes med et imponerede lasershow over pladsen 21.30.

Om Ferie Camp

Hvert år samles omkring 1700 mennesker til feriecampen, som er et gratis sommerferietilbud til socialt udsatte familier og personer. For mange er det årets højdepunkt, som er muligheden for at få en pause fra en ofte svær og kaotisk hverdag. Det er muligheden for at være sammen med ligesindede og være en del af et fællesskab.

Feriecampen er arrangeret af foreningen Landsforeningen af Væresteder, som siden 1998 har organiseret godt 130 væresteder fra hele landet og arbejdet for at styrke vilkår og fællesskab blandt værestedsbrugere.

Ferie Camp er støttet af Arbejdsmarkedets Feriefond, Socialministeriet og Randers Kommune. Feriecampen har de seneste to år været afholdt online. 2017, 2018 og 2019 blev campen afholdt på Langvang i Randers.

Hvor og hvornår

Ferie Camp 2022 afvikles i uge 27 fra mandag 4. juli klokken 10.00 til søndag 10. juli klokken 10.00. Adressen er Langvang Stadion, Mariagervej 180, 8920 Randers NV.

Ferie Camp er tilbage og temaet for årets camp er magien i fællesskabet, som markerer den særlige magi, der opstår i fællesskabet på feriecampen for socialt udsatte familier og personer. Campen foregår på Langvang Idrætscenter og byder på musik, kunst, idræt, fællesskab og masser af andre oplevelser.

Relaterede artikler

Nyeste artikler