-1.4 C
Randers
torsdag, november 30, 2023

Bjarne Overmark er stadig optimist

På nuværende tidspunkt står Dansk Folkeparti i Randers til at miste et mandat, og Beboerlisten til at miste deres eneste mandat.

Frank Nørgaard er ikke overrasket over tabet til Dansk Folkeparti. Partiet har længe ligget lavt i meningsmålingerne på landsplan, og det er givet en af årsagerne.

»Vi har hele tiden først DF-Classic politik, og jeg mener vi har leveret den vare, som vælgerne har efterspurgt,« siger Frank Nørgaard.

»Jeg har efterhånden været med i mange valgkampe, men det er første gang, at jeg har haft så mange sommerfugle i maven, som jeg har denne gang,« erklærer han.

Han håber stadigvæk på, at DF får tre mandater, men understreger også, at man skal passe på med forventninger.

Hos Beboerlisten er stemningen helt i bund. Byrådskandidat Rasmus Bøgh Vinther lægger ikke skjul på, at prognoserne godt kunne have været bedre, men håber og tror stadigvæk, at der bliver en plads til Bjarne Overmark.

»Hvis ikke Bjarne Overmark kommer ind, kommer vi til at mange en vagthund for de svageste i Randers Kommune,« pointerer Rasmus Bøgh Vinther.

Han erkender, at det vil give forvaltningerne et pusterum, men det vil ikke være nogen fordel, fordi de skarpe spørgsmål ikke vil blive stillet.

»Lige nu er det lidt for spændende, men vi tager selvfølgelig vælgerne dom til efterretning,« slutter Rasmus Bøgh Vinther.

Opdatering

Bjarne Overmark er nu ankommet til Laksetorvet. Han er helt sikker på, at han bevarer sit mandat.

»Vores valgforbund med Velfærdslisten og Enhedslisten får omkring ti procent, så vi får et mandat hver« pointerer han.

Han lægger ikke skjul på, at sagen med familiechef Ann Hermansen kan være årsag til Beboerlistens tilbagegang.

»Det koster jo altid at sige sandheden. Men de må altså trækkes med mig fire år endnu,« slutter en sejrsikker Bjarne Overmark.

Relaterede artikler

Nyeste artikler