11.8 C
Randers
lørdag, maj 25, 2024

Bjarne Overmark, nu må galskaben stoppe

Læserbrev af Louise Brown, Randers

Så forstår I måske, hvad jeg mener, når jeg siger, at der hersker en frygtkultur i Randers Kommune?

I torsdags var jeg så heldig, at min veninde, der tilfældigvis også er familiechef i Randers Kommune, havde inviteret mig på middag med efterfølgende stand up i anledningen af min nærtstående fødselsdag. Jeg var glad og taknemmelig og lavede i min begejstring et Facebook-opslag, hvori jeg proklamerede, at vi nu var klar til en gang mandestrip.

Folk der kender mig ved, at jeg til tider kan være sarkastisk og, hvis jeg må sige det selv, ret så sjov. Min humor er sort som kul, og jeg ynder også at bruge selvironi. Jeg er helt med på, at det kan skabe uklarheder nu og da, og dem er jeg også mand for at stå op for. Det er jo det lod, der følger med, når man er kæk.

Men uanset hvor meget strip, porno og folkedans, jeg har lyst til at gå til/være vidne til, så er det min egen sag. Min HELT egen sag, og det er der INGEN, der skal anfægte. Hvad jeg gør i min fritid, skal jeg ikke stå til ansvar for overfor andre end mig selv – og nu kommer vi til det essentielle.

Bjarne Overmark, der er folkevalgt (forstå det, hvem der kan?) bruger åbenbart sin fritid på at stalke mig, eller skulle jeg sige min veninde?

Natten til i går skriver Bjarne Overmark en mail til hele Byrådet samt til direktionen i Randers kommune, hvori han stiller spørgsmål til min venindes dømmekraft og faglighed, når hun kan finde på at gå til strip.

Det er lige netop HER, alt det jeg peger på, når jeg siger frygtkultur, kommer til udtryk. Hvad i alverden sker der, når en folkevalgt politiker, begynder at anfægte embedsmænds fritidsbeskæftigelser?

Lige præcis sådan en mail skaber frygt. Sådan en mail gør, at helt almindelige mennesker, der tilfældigvis er en del embedsværket, begynder at censurere sig selv og måske indskrænker deres handlings- og ytringsfrihed.

Det er et stort problem, der rækker ud over den konkrete situation. Og hvorfor er der ikke andre modtagere af denne mail, der ytrer sig?

Hvorfor er der ingen, der fortæller Bjarne, at han er gået over stregen, og at de ikke kan tilslutte sig hans hetz – at nu må galskaben stoppe?

Relaterede artikler

Nyeste artikler