13.6 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Bo Ratz forsætter i Det Konservative Folkeparti

Læserindlæg af Bo Ratz, kommende byrådsmedlem for Konservative Folkeparti

I går erfarede jeg, at min partikammerat Christina Kjærsgaard, har meldt sig ud af vores parti, og gået over til partiet Østbroen. Det er jeg rigtig ked af, fordi vi har kørt et godt samarbejde gennem hele valgkampen. Jeg forstår godt, hvorfor Christina Kjærsgaard har valgt som hun har gjort, for hun har været meget aktiv i kampen for en Østbro før klimabroen, og mange af hendes vælgere kommer netop fra de berørte områder, hvor klimabroen skaber en øget trafik.

Personligt overvejede jeg et kort øjeblik at gå samme vej som Christina Kjærsgaard, netop for at få en platform og en frihed til at tale en østforbindelse op, men efter flere gode samtaler i dag med Konservatives formand, spidskandidat og menige medlemmer, er jeg blevet sikker på, at der ér plads til at diskutere både en østforbindelse og udvikling af Flodbyen i partiet, byrådsgruppen og i byrådet.

Derfor er det vigtigt for mig at signalere, at jeg er konservativ og at jeg naturligvis bliver i partiet. Ved at blive i det Konservative parti, får jeg den stærkeste platform og indflydelse til at lave de politiske beslutninger, der i sidste ende kommer til at gavne borgerne mest muligt.

Relaterede artikler

Nyeste artikler