15.2 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Bortvisning af ekskæreste endte med flere sigtelser

Tirsdag kl. 22.44 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en kvinde, hvis ekskæreste havde indfundet sig i hendes lejlighed i Havndal og nu lå og sov i hendes seng. Manden var meget påvirket, og kvinden ønskede politiets hjælp til at få ham ud af huset.

Da patruljen ankom til stedet, blev den 32-årige mand gentagne gange bedt om at forlade stedet. Manden løb pludselig ud af huset, men satte sig i stedet i baggården. Betjentene tog atter kontakt til ham, og gjorde ham bekendt med, at han skulle forlade matriklen. Dette nægtede manden, der begyndte at råbe skældsord efter betjentene.

Den 32-årige mand blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden og for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand. Manden nægtede dog at lade sig anholde, og det endte med tumult, hvor den 32-årige mand slog en af betjentene i ansigtet. Han blev derfor også sigtet for vold mod polititjenestemand og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

********

Randers: Kvinde udsat for tricktyveri

Tirsdag eftermiddag fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 66-årig kvinde, der ved 15.30-tiden var blevet udsat for et tricktyveri på Østervold i Randers. Kvinden har forklaret til politiet, hun blev kontaktet af en tysktalende mand, der gerne ville have vekslet en 20’er til en parkeringsautomat.

Manden rodede herefter selv rundt i kvindens pung for at finde mønterne, hvorefter han hurtigt forsvandt. Kvinden fandt efterfølgende ud af, at manden ikke havde taget nogen mønter, men i stedet stjålet alle de sedler, der var i pungen.

Relaterede artikler

Nyeste artikler