-6.4 C
Randers
tirsdag, november 28, 2023

Carols tyngdebamser skaber tryghed og ro til børn og voksne

Hjælpemidler til personer med fx ADHD, autisme og andre diagnoser kan til tider være svært at anskaffe og ofte en dyr fornøjelse.

Set i forhold til, at der i mange år er flere og flere mennesker, der har brug for hjælpemidler til at få ro på hverdagen, er behovet blot blevet større for tilgængelige hjælpemidler.

Carol Sannes fra Randers har gjort det til sin mission, at hjælpe de mange børn, unge og voksne som til daglig kæmper med mentale udfordringer. Dette ved hjælp af sine FLOOFERS® tyngdebamser.

Carol, som har udviklet FLOOFERS® , har hentet inspiration til tyngdebamserne både fra sin erfaring som mor til en søn med ADHD og angst og fra sit arbejde med levende terapimarsvin.

Iværksætter virksomheden FLOOFERS® blev skabt under Corona lockdown i foråret 2020.

Efter Carol vandt hovedpræmien i Hestens Hule, en lokal pendant til Løvens Hule, fik hun forretningsmanden, Christian Krogh med ombord som investor og herefter kom der fart i udviklingen. Christian Krogh er tidligere medejer af Risskov Bilferie.

I dag bliver FLOOFERS® ikke længere syet ved spisebordet, men produceres på social bæredygtig manér på danske systuer. Udover webshoppen, har FLOOFERS® nu også en fysisk butik i Randers hvor interesserede kan få lov til at røre og opleve de forskellige tyngdebamser.

Ikke en helt almindelig bamse

FLOOFERS® er et sansestimulerende hjælpemiddel forklædt som ultrablød bamse. Den har ikke været på markedet længe, men kommer som en hjælpende hånd i den tid, hvor allerede udfordrede børn og familier er særligt pressede. Verden-usikkerhed og Corona efterdønninger har været en ekstra udfordring for mange børn og unge med fx ADHD eller angst. Der kan en floofer være en stabil, blød og tryghedsskabende ven.

Samtidig er én af fordelene ved en floofer er, at den har en ganske særlig cuteness faktor. Man kan tage den med sig overalt – UDEN at føle sig anerledes. Den er et godt alternativ eller supplement til kugle- og tyngdedyner.

FLOOFERNE er i særdeleshed henvendt til personer som har udfordringer med søvnbesvær, angst, psykisk og/eller motorisk uro og/eller kognitive udfordringer, men alle mennesker som har behov for ekstra tryghed kan få gavn og glæde af en floofer.

Læs mere her Floofers – tryghed vejer mere

Relaterede artikler

Nyeste artikler