15.8 C
Randers
fredag, maj 3, 2024

Champagne og musik i Langå

Station K i Langå dannede i aftes rammen om en musikalsk oplevelse. Det er det første arrangement, efter at det blev meddelt, at Langå Station er reddet.

History of Sugar anført af Charlie Shapiro fra Loganville Georgia, leverede clubstemning, da de spillede nonchalant rock/pop-ballader med et strejf af 70’er disco og masser af røde bær i eftersmagen.

Publikum var tryllebundet i en trancelignende tilstand og salonen fyldtes med imaginære balloner og sæbebobler, mens byens sødeste piger vrikkede numser på dansegulvet. En firskåren mand med stort fuldskæg og gennemsvedt Kansas-arbejdsskjorte blandede farverige cocktails bag baren, og pigerne slog sig løs på dansegulvet i lange guldkjoler, pailletter og sågar en enkelt i stewardesseuniform.

Flere af byens dygtige kunstnere blev i løbet af aftenen kaldt på scenen for at bidrage til den etablerede lydkulisse med netop deres act. Én spillede svedig saxofon, én straffede trommerne, og en purung pige imponerede publikum med sin sangstemme. Stemningen bar tydeligt præg af lige dele eufori og lettelse over den kun få dage gamle nyhed om, at byens fælles indsats for bevarelse af stationsbygningen havde båret frugt.

Stationsforeningen var vært ved et glas champagne til alle gæster i anledning af, at det for få dage siden var lykkedes Randers Kommune at forhandle en aftale på plads med BaneDanmark, om at den nedrivningstruede stationsbygning kunne bevares.

/Tekst og foto: Christian E. Pedersen/

Relaterede artikler

Nyeste artikler