19.2 C
Randers
søndag, september 8, 2024

Chefskifte i Hjemmeværnskompagni Hvidsten

Efter godt 16 år som chef for Hjemmeværnskompagni Hvidsten har kompagnichef kaptajn Finn Bødtker fundet, at tiden er kommet til at afgive kommandoen og lade nye og yngre kræfter komme til.

Det sker med henblik på at føre et traditionsbåret kompagni videre med nye initiativer og ny energi – og med et stærkt øje på de fremtidige stadig skarpere militære opgaver, oplyser han.

Mandag den 1. juli 2024 fratræder han således som chef for kompagniet og Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland overdrager i stedet midlertidig kommandoen til kompagniets næstkommanderende premierløjtnant Bent Sigh Pedersen indtil premierløjtnant Michael Gorsø Aagaard kan overtage kommandoen medio september 2024.

Med baggrund i en netop bestået uddannelse som forbindelsesofficer viderefører Finn Bødtker sin frivillige hjemmeværnstjeneste som forbindelsesofficer og kaptajn i Landsdelsregions Vests frivillige stab.

I aften, mandag den 1. juli 2024 klokken 18:00 præcist afholdes der kommandooverdragelse på Hjemmeværnscenter Randers Kaserne, Kavalerivej 5 i Randers.

Relaterede artikler

Nyeste artikler