4.2 C
Randers
fredag, april 19, 2024

Danskerne først!

Læserbrev af Nick Zimmermann, folketingskandidat for Dansk Folkeparti

Valget nærmer sig, og for mig er det meget simpelt – Det her valg er et spørgsmål om prioritering, og jeg vil sætte DANSKERNE FØRST!

Jeg vil prioritere de mange danske familier som lider økonomisk. Der skal langt bedre hjælp ud til danskerne nu! Gas- og el afgifterne skal ned, og momsen på fødevarer skal sænkes!

Jeg vil sikre en langt bedre psykiatri, end den vi har i dag. Desværre afsættes der for få midler til psykiatrien, og alt for mange sårbare borgere bliver afvist eller udskrevet for tidligt, selvom både dem selv og deres pårørende råber på hjælp. Det må og SKAL vi gøre LANGT bedre her i Danmark!

Jeg vil prioritere kernevelfærd til danskerne, frem for at sende 20,6 milliarder af sted i ulandsbistand til lande som eksempelvis Somalia, Iran og Congo. og så vil jeg sætte en stopper for, at vi bruger 540 millioner om året på SU til udenlandske studerende – de penge skal bruges på danskerne!

Jeg siger NEJ til at tage aktiv landbrugsjord ud af drift og fælde skov, for at give plads til solceller og vindmøller. Vi står i en fødevarekrise, derfor skal vindmøllerne op på havet – ikke i parcelhuskvarterer og på frodig landbrugsjord! 

Jeg vil have et totalt asylstop, stoppe muslimske særkrav og sende kriminelle udlændinge ud af Danmark!

Jeg vil sætte en stopper for “dovenskaben længe leve”-mentaliteten blandt udlændinge og sætte dem i beskæftigelse, eller på et fly ud af Danmark! Vi danskere skal ikke knokle løs, imens de får lov at gå og lave ingenting! 

Jeg vil hjælpe dem der har allermest brug for hjælp. Jeg vil hjælpe de mange familier som frygter for økonomien henover vinteren og julen, og så vil jeg stoppe de mange besparelser på vores ældre og handicappede medborgere, samt kæmpe for de mange danskere, der ligesom jeg selv står op hver morgen og knokler! 

For mig vil politik altid handle om at sætte DANSKERNE FØRST! 

Hvis du er enig, så håber jeg på din opbakning d. 1 november.

Relaterede artikler

Nyeste artikler