7 C
Randers
onsdag, april 24, 2024

Debat: En perle i Dronningborg

Læserbrev af Daniel Madié, gruppeformand for Konservative, Natskyggevej 12, Randers

For Konservative i Randers er det en vigtig prioritering, at byparken / naturperlen Bækkestien beskyttes mod byggeri. Det skal være sådan, at de mange herlighedsværdier i området også i fremtiden kan nydes af borgerne i kommunen.

Derfor rejste vi i 2021 en sag i byrådet med forslag om at frede parken. Det blev heldigvis vedtaget. Samtlige politikere stemte for Konservatives forslag.

Bekendte af mig bosat på Gavnøvej, der løber langs Bækkestien, har spurgt mig til hvor og hvordan sagen står? Randers Kommune har meddelt, at sagen kører sin slagne gang gennem systemerne og bureaukratiet. Der går måske et års tid før vi kan få en afgørelse.

Sådan er det. Det kan hverken kommunen eller konservative gøre noget ved. Vores dygtige embedsfolk her i byen har gjort det de skulle. Nu ligger sagen ved højere nationale myndigheder. Senere kommer det i høring og skal omkring en del myndigheder og interesseorganisationer mv.

Men mon ikke det går… jeg er nærmest 100% sikker på, at bl.a. naturfredningsforeningen vil bakke op om vores forslag, og så skal det nok blive vedtaget.

Vi må have tålmodighed.

Relaterede artikler

Nyeste artikler