15.2 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Debat: Er du radigal, Mogens Nyholm?

Læserbrev af Nick Zimmermann, byrådsmedlem og MF for DF

Radikales Mogens Nyholm har svært ved at holde hovedet koldt og samle tankerne i sit seneste læserbrev, der handler om mig.

Mogens Nyholm skriver nemlig i sit seneste læserbrev, at jeg bør trække mig som formand for miljø- og teknikudvalget, fordi han mener, at jeg er udeblevet fra for mange møder i landdistriktsudvalget, og at jeg ikke er værdig som udvalgsformand grundet mit, ifølge ham, “forkvaklet menneskesyn” på udlændingeområdet.

Sandheden er bare, at jeg kun er udeblevet fra 8 møder i landdistriktsudvalget – på fem år!

I den forbindelse er det vigtigt at nævne, at jeg naturligvis ikke har modtaget vederlag for de, af Mogens Nyholm nævnte, landdistriktsudvalgsmøder, som jeg ikke har deltaget i.

Mogens Nyholm, som ellers praler af at være uddannet økonom, har regnet på det, og får det til at jeg er ”udeblevet fra 65 procent af møderne.”

Så meget for en videregående uddannelse… ”Den unge Zimmermann” (sådan kalder Mogens Nyholm mig), men han har jo også siddet i byrådet i 17 år uden at udrette det helt store.

”må nedlægge sit mandat som udvalgsformand for miljø og teknik.”

Men kære Mogens Nyholm: Det er Randers kommunes vælgere, som har sat mig i byrådet, og det er Dansk Folkepartis stemmer og byrådets konstituering, som har gjort mig til formand for miljø- og teknik.

Og vælgerne kan igen ved næste kommunalvalg vende tommelfingeren op eller ned, når de ser på, hvad jeg har udrettet for borgerne i vores kommune. Det håber jeg også, at vælgerne gør, når de til den tid ser nærmere på, hvad Mogens Nyholms knap 300 stemmer og evige logren med halen for alle kommunens spareplaner har bedrevet.

Senest har hans klima-fanatisme og hans dødsangst over for pruttende køer ført til, at beboerne på kommunens plejehjem kan se frem til 2 ugentlige dage uden kød, når Radikale og Socialdemokraterne senere på året fremlægger deres store forkromende CO2 spareplan på alle kommunens institutioner.

De kan også vurdere Mogens Nyholm på hans seneste mesterværk. Mogens har nemlig arbejdet energisk i kulissen for at indføre massive besparelser på rengøring for vores ældre medborgere.

De må klare sig med ”virtuelle besøg” – hvad dét så end er – og deres egen robotstøvsuger. Mogens mener nemlig, at et besøg af en hjemmehjælper hver 3 uge i en halv time må være “mere end rigeligt!”

Mogens Nyholm er formand for kommunes børne- og familieudvalg. Her brillerer Mogens også med massive spareplaner og et udvalg i total opløsning – faktisk har der aldrig i Randers Kommunes historie været sparet så meget på børne- og familieområdet som under Mogens Nyholms ledelse.

Besparelserne har endda været så omfattende, at Randers Kommune ikke længere kan overholde pasningsgarantien på børneområdet.

Derimod er sandheden, at vi i miljø- og teknikudvalget, hvor jeg er formand, har et fantastisk samarbejde til gavn for alle kommunens borgere. Og jeg er sikker på, at de fleste godt ved, at jeg knokler alt hvad jeg kan for hele Randers Kommune.

Men det glemmer du selvfølgelig også lige at nævne i dit seneste læserbrev … Så Mogens, måske du i virkeligheden skylder mig en undskyldning, og så må du gerne være så venlig at rette dine fejl fra dit seneste læserbrev.

Læs også:
Nick Zimmermann (DF) bør trække sig som udvalgsformand

Relaterede artikler

Nyeste artikler