2 C
Randers
onsdag, februar 28, 2024

Debat: Familien i fokus

Debatindlæg af Nicolai Estrup Formand og Byrådskandidat Dansk Folkeparti Randers kommune 

Familien vil altid stå som det bærende og vigtigste element i et menneskes livet. Vi er partiet, der sikrer danskerne fra vugge til grav. 

Jeg mener, at vi i Randers kommune har gode jobmuligheder indenfor stort set alle faggrupper. Det er nemt at komme til og fra arbejde, vi har en god infrastruktur der skal bevares og udvikles. 

Randers kommune byder på masser af naturskønne områder hvor familien kan tage på tur. 

Vi har gode pasningsmuligheder til familiens børn, vi har gode skoler og vi har gode muligheder for fritidsaktiviteter til hele familien, men vi ser også et stigende pres. Vi ser forældre der ikke kan finde pasning til deres børn i deres lokalområde. Unge færdigeuddannede vælger Randers fra efter endt uddannelse fremfor at blive her og børn der mistrives i skolen. Det må og skal vi gøre bedre hvis familierne skal vælge Randers til.

Vi skal være garanter for et godt familieliv, så når vi ser at børnetallet i f.eks. Assentoft er stigende og forældre får at vide de skal køre til en anden bydel for at aflevere børnene da der ikke er pladser nok i den lokale institution, så skal vi handle. 

Vi skal hele tiden se på hvordan vi servicere borgerne bedst, hvordan understøtter vi familierne og hvordan tilstrækkelig vi familier til Randers. 

Relaterede artikler

Nyeste artikler