12.5 C
Randers
fredag, oktober 18, 2024

Debat: Fuglen er fløjet!

Læserbrev af Simon Simonsen (Moderaterne), Vester Boulevard 17, 8920 Randers

I Amtsavisen 3/10 bringes en oplagt ide frem, at Toldbodgade burde forlænges til Tjærbyvej/Tjærbyvangsvej, som dermed ville give en betydelig bedre og sikre trafik fra den østlige del af kommunen. Det er en god ide, som faktisk hele tiden har været på tegnebrættet.

Bedre sent end aldrig – det er bare med at sætte det i gang. Det er oplagt.

Men, det ændrer jo ikke ved, at Regionshospitalet så kommer til at ligge endnu mere klemt inde uden fornuftig og hurtig vejadgang for redningskøretøjer og os almindelige brugere, der kommer ind sydfra ad Klimabroen. Der bør også her etableres et vejstykke på nordsiden af Klimabroen om ikke andet så hen til Regionshospitalet, men endnu bedre med forsat forbindelse til Dronningborg Boulevard og videre op til forlængelsen af Ringboulevarden, som nok i øvrigt snart kommer på budgettet igen, nu da det forlyder, desværre for få, godt for de fleste, at flagermusene ikke er der længere.

Fuglen er fløjet kan man sige, så det er bare med at sætte i gang, så trafikken også fra den østlige del af kommunen kan afvikles fornuftigt og sikkert.

Relaterede artikler

Nyeste artikler