15.2 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Debat: Kulturliv er hjerteblod for Konservative

Læserindlæg af Frederikke Noa Jung, byrådskandidat for Konservativ Ungdom i Randers og byrådsmedlem Daniel Madié

Til enhver tid kan vi garantere at kulturlivet altid står højt på vores prioriteringsliste. Vi ser nemlig kulturpolitikken som bredt favnende om andre vigtige politikområder.

Således er kulturoplevelser med til at gøre livet endnu mere spændende for vores ældre borgere i kommunen, som vi ved nyder stort af vores rige kulturudbud i Randers.

Det blomstrende musikliv med omdrejningspunkt i det anerkendte spillested Turbinen, danner i tæt parløb med vores helt særlige 3-i-1 kulturhus (bibliotek, kulturhistorisk- og kunstmuseum) en perfekt ramme for kulturel dannelse og samvær for de unge. Og ikke bare unge fra Randers men fra mange andre byer. 

Kulturen rummer også perspektiver for det lokale erhvervsliv, der med sponsorater og involvering, sikrer en god personalepleje når der inviteres til kultur- og sportsoplevelser.

Endda er vores lokale kultur- og sportsinstitutioner også helt med fremme i kommunens børnepolitik, når eksempelvis kammerorkestrets musikere underviser børn på musikskolen og tager på skolebesøg med deres instrumenter. Og når Randers Teater hvert år inviterer alle kommunens små skolebørn til forestillinger på teatret.

Og ikke at forglemme, når byens sportsstjerner stiller op i diverse sportshaller og klubber for, at motivere og glæde børnene med deres sport.

Relaterede artikler

Nyeste artikler