12 C
Randers
fredag, september 22, 2023

Debat: Opprioritering af ældreområdet NU

Læserindlæg af Nicolai Estrup, formand og byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Randers Kommune

I Randers kommune har vi mange dygtige medarbejdere, der hver dag elsker at tage på arbejde og yde omsorg for de ældre, men vi har også set det modsatte. Vi har set ældre, der får en uværdig behandling. Det kan vi ikke være bekendt. 

✅ Jeg vil være garant for en god ældrepleje, de ældre der igennem generationer har været med til at skabe det samfund vi har i dag, fortjener den støtte de har behov for, udført af kompetente medarbejdere gennem en værdig og respektfuld tilgang. 

✅Derfor vil jeg sikre tillid og tryghed, ved altid at kæmpe for 100 procent demografiregulering ved enhver budgetforhandling. Vi vil kæmpe for bevarelse af klippekortsordningen. Vi vil kæmpe for mere tid til den enkelte, ikke kun tid til pleje, men i høj grad også tid til socialt samvær og hjemlig hygge på kommunens centre men også hos de ældre der bor i eget hjem. Derfor må vi også have en ensomhedspolitik der favner bredt.

✅ Jeg vil kæmpe for køretid til kommunens udekørende medarbejdere. Jeg gør det til enhver budgetforhandling, og jeg vil blive ved, for det er ikke rimeligt at køretid går fra de ældres besøg!

✅ Også i borgerens sidste tid skal tryghed og nærvær kendetegnende for vores kommune. Derfor vil jeg kæmpe for at hospice i Randers bevares som et trygt sted for den syge og de pårørende. Derfor vil jeg sikre tillid og tryghed på ældreområdet

Jeg vil kæmpe for: 

✅ ALTID 100procent demografi ældre 

✅Køretid mellem besøgende 

✅Vedtagelse af Ensomhedspolitik 

✅Klippekort 1 time om ugen 

✅Bevarelse af tryghedshotellet

✅Bevarelse af hospice

Er du enig? Så del gerne 

Relaterede artikler

Nyeste artikler