14.8 C
Randers
mandag, september 16, 2024

Debat: Uacceptabelt, at Socialdemokratiet vil løbe fra aftale

Læserbrev af Nick Zimmermann, medl. af Folketinget for Dansk Folkeparti

Det er fuldstændig uacceptabelt, at Socialdemokraterne nu ser ud til at løbe fra en klokkeklar, underskrevet og bindende aftale om udvidelsen af Højsletvej.

Vi taler her om en aftale, som skulle sikre borgernes sikkerhed og forbedre infrastrukturen i hele Randers Kommune. Hvordan kan vi have tillid til politikere, der så let som ingenting bryder deres løfter? Dette er ikke bare et politisk svigt, det er en moralsk falliterklæring! Når en underskrevet aftale kan smides i skraldespanden, hvordan kan vi så stole på noget som helst?

Der er flere gange sket uheld på Højsletvej, der er store kødannelser og dagligt må mange borgere frygte for sikkerheden på en vej, der burde have været udvidet for længst! 

Hvordan kan Socialdemokraterne forsvare at spare på vores infrastruktur, samtidig med at de fortsat hælder penge i udlændingeområdet, som aldrig kommer til at bidrage til vores samfund, og akademikere der sidder bag skriveborde og trækker tårnhøje lønninger, uden at gøre en forskel for vores hverdag? Er det virkelig sådan, de vil prioritere i vores kommune? Er det virkelig sådan, de ønsker, at vores hårdt tjente skattekroner skal bruges?

Hvor er anstændigheden? Hvor er den politiske vilje til at sikre vores alle sammens tryghed? Vi taler ikke om et luksusprojekt eller et overflødigt tiltag. Vi taler om helt basale nødvendige forbedringer, der kan redde liv. Det burde være en selvfølge, at vores veje er sikre at færdes på. Men i stedet ser vi, at Socialdemokratiet vælger at trække sig tilbage, at gemme sig bag budgetter og undskyldninger, mens de efterlader os med risikoen. Randers Kommune fortjener bedre end dette. Vi fortjener politikere, der holder deres løfter, og som sætter vores sikkerhed først! Randers Kommune skal være et sted, hvor vi kan føle os sikre – og det starter med at Socialdemokraterne skal holde de løfter, de har givet til os.

Er du enig?

Relaterede artikler

Nyeste artikler