11.8 C
Randers
lørdag, maj 25, 2024

Døde hjorte: Politiet søger evt. vidner

Det var et makabert syn, som mødte Dorthe Høj Mikkelsen og hendes to sønner, da de opdagede to hjortekadavere i Gudenåen.

Hovederne på de to hjorte var væk, og det fik hende til at dele de billeder på Facebook, som hun havde taget, og spurgte om hjælp til at finde ud af, hvad der kunne være sket.

Det kan ikke udelukkes, at der er tale om en forbrydelse i form af krybskytteri med henblik på at tilegne sig hjortenes gevirer, siger dyrevelfærdsenheden ved Østjyllands Politi, men politiet siger samtidig, at der også kan være tale om, at en jæger har haft dyrene til at hænge for længe, og har skaffet sig af med dem ved at smide dem i åen.

Det er imidlertid ikke en sag som politiet har fået yderligere kendskab til eller fået anmeldelse om.

Rikke Wittenkamp Bogh fra dyrevelfærdsenheden fortæller, at hvis der er sket en forbrydelse, er den eneste måde man kan komme videre i sagen på ved at vidner henvender sig til politiet med konkrete oplysninger.

»Det er svært at efterforske sagen uden vidner, og især når kadaverne tilsyneladende har ligget i vandet i lang tid,« understreger hun.

Nu bliver det op til Randers Kommune at fjerne de to kadavere, hvilket vil ske hurtigst muligt lyder det fra kommunens miljøforvaltning.

Privatfoto

Relaterede artikler

Nyeste artikler