0.3 C
Randers
tirsdag, december 6, 2022

E45: Tre spor til Randers Nord

Læserbrev af folketingskandidat Iben Sønderup (S), Sjællandsgade 20, 8900 Randers C

Jeg deltog i et spændende borgermøde i Randers om E45 – de nye tilslutningsanlæg og støjskærme – sammen med ca. 100 andre randersborgere. Dygtige folk fra Vejdirektoratet fremlagde planerne, og det bliver jo rigtig godt, når vi får de nye tilslutningsanlæg – i 2026. 

Men én ting undrede mig: Da man skulle lave Infrastrukturaftalen 2035, indstillede Vejdirektoratet, at der skulle gå et ekstra spor hele vejen til Randers Nord-afkørslen. Men det ekstra spor kom ikke med i den endelige aftale – gad vide hvorfor?? 

I det randrusianske erhvervsliv undrer man sig også. Og det forstår jeg godt. Infrastruktur er vigtig for alles hverdag, både på virksomhederne og i familierne.

Det er selvfølgelig et politisk spørgsmål, som åbenlyst kræver solidt politisk arbejde. Jeg er klar til at kæmpe i Folketinget for resultater til Randers. 

Som Randers-politiker finder jeg det særdeles utilfredsstillende, at man ikke har prioriteret tre spor i hver retning på E45 hele vejen mellem Aarhus og Randers Nord. 

Det har ellers været på tegnebrættet i mange år, og tre spor giver både fornuftig samfundsøkonomi, mindre trængsel og mere trafiksikkerhed. 

Jeg vil kæmpe for det ekstra spor til Randers Nord, hvis jeg kommer ind i Folketinget ved næste valg. Jeg vil arbejde for resultater til Randers. – Hvis du sætter kryds ved mit navn på stemmesedlen. 

Relaterede artikler

Nyeste artikler