14.8 C
Randers
mandag, september 16, 2024

Efterlysning af gerningsmand til databedrageri og økonomisk kriminalitet

Østjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at få identificeret en mand, der er mistænkt for at stå bag en sag om økonomisk kriminalitet begået den 10. april 2024 i Grenaa. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114, hvis man har oplysninger om mandens identitet.

Ved du, hvem manden på billedet her er?

I så fald hører politiet meget gerne fra dig.

Den pågældende person er mistænkt for at have været medvirkende til en sag om økonomisk kriminalitet i form af databedrageri begået mod en 76-årig mand fra Grenaa.

Den 76-årige blev om eftermiddagen den 11. april ringet op af en ukendt person, som udgav sig for at være fra banken og fortalte den 76-årige, at han havde været udsat for svindel.

Vedkommende i telefonen fortalte i samme forbindelse den 76-årige mand, at en kollega fra banken ville blive sendt til hans bopæl for at afhente hans dankort med dertilhørende pinkode for at hjælpe med at få standset svindlen.

Undervejs i telefonsamtalen mødte et falsk bankbud op på mandens adresse og fik udleveret både kort og kode samt instrueret ham i, at han ikke skulle anmelde sagen til politiet, da de allerede var på sagen. En oplysning, der viste at være en løgn og en del af svindelnummeret.

Kort tid efter blev der hævet penge fra den 76-åriges bankkonto også foretaget køb med hans dankort i Grenaa, men efterfølgende også flere steder på den københavnske vestegn.

Østjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at få identificeret den pågældende mand på billedet, som er mistænkt i sagen.

Ring til politiet på telefonnummer 114, hvis du har oplysninger om hans identitet.

Relaterede artikler

Nyeste artikler