20.2 C
Randers
søndag, juli 21, 2024

Efterlysning: Har du set disse to mistænkte mænd?

Østjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde frem til to unge mænd, der er mistænkt for at have været medvirkende til blandt andet at begå kvalificeret vold. Ring til politiet på telefonnummer 114, hvis du ved, hvor de befinder sig.

To unge mænd på henholdsvis 21 år og 24 år er af politiet mistænkt for at have været medvirkende til blandt andet at have begået kvalificeret vold mod en 22-årig mand.

Der er tale om den 21-årige Tobias Skov Bentzen og den 24-årige Mathias Sten Amundsen, der foruden mistanken om at have begået kvalificeret vold også er mistænkt for at have været med til at have frihedsberøvet den 22-årige.

Østjyllands Politi har løbende forsøgt at få de to mænd til at melde sig selv til politiet og også i flere omgange været i telefonisk kontakt med dem samt søgt efter dem på relevante adresser – men indtil videre uden held. Derfor beder vi nu om offentlighedens hjælp til at få fundet frem til dem.

Ring 114, hvis du ved, hvor mændene er

Tobias Skov Bentzen er 21 år gammel, 178 cm høj og almindelig af bygning. Han færdes både i Østjylland, på Kolding-egnen og evt. også på Sjælland.

Mathias Sten Amundsen er 24 år gammel, 177 cm høj og spinkel af bygning. Han færdes i Aarhus-området og omegn.

Begge de to mænd efterlyses som nævnt i en sag vedr. kvalificeret vold og frihedsberøvelse. En tredje mand sidder i forvejen varetægtsfængslet i samme sag.

Hvis man har viden om, hvor de to mænd måtte befinde sig, bedes man ringe til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Relaterede artikler

Nyeste artikler