2 C
Randers
onsdag, februar 28, 2024

En 15-årig dreng bliver netop nu fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers

Her er han sigtet for at have dræbt en jævnaldrende dreng ved at have stukket ham med kniv i brystet på Grenaa Station søndag aften klokken 17.45. 

Ifølge mediet erkender den 15-årige at have tildelt et knivstik, men nægter sig skyldig i drab.  

Mediet beskriver videre, at den sigtede virkede meget berørt, inden dørene til retsmødet blev lukket og pressen og pårørende forlod lokalet. 

»De to drenge kender hinanden, og det ser ud til, at de har haft en eller anden form for uoverensstemmelse, der søndag aften endte i en konfrontation. Vi ser ingen tilknytning til bandemiljøet, og det er ikke et opgør i det kriminelle miljø, så det er ikke den retning, vi efterforsker.  Det tyder på, at det er nogle stridigheder, der er eskaleret, men vi er i fuld gang med at afdække, hvad der er gået forud for drabet,« siger vicepolitiinspektør Flemming Nørgaard.

Lokalpolitiet synligt til stede i byen

Lokalpolitiet i Grenaa vil i løbet af mandag være til stede omkring stationen og andre steder i byen, hvor de vil være klar til at få en snak med borgerne i byen. 

Østjyllands Politi hører fortsat gerne fra vidner, der kan have set episoden søndag aften. Har du oplysninger, kan du kontakte politiet på tlf. 114. 

Ved grundlovsforhøret klokken 11.00 blev dørene lukket, og der blev nedlagt referat- og navneforbud.

lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker p.t. ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen. 

Relaterede artikler

Nyeste artikler