15.2 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Få dit budskab i de talende skraldespande

Nu har store og små borgere mulighed for få deres stemmer i de talende skraldespande i Randers midtby. Randers Kommune stiller en lydvogn op til Verdensmålsfestivalen den 29. april. Her optager professionelle lydfolk borgernes budskaber, der skal lokke mere affald i de talende skraldespande.

De intelligente skraldespande i Randers midtby presser affaldet sammen via solcelle og takker for affaldet, når borgerne bruger spanden. Budskaberne i skraldespandene skal nu skiftes ud med nye budskaber. Derfor inviterer Randers Kommune borgerne til at indtale eller synge nye sjove budskaber:

»At vi allesammen kan være med til at indtale budskaber skaber fællesskab og eftertanke. Vi har jo et fælles ansvar for at holde byen ren, så jeg håber,  mange vil besøge lydvognen,« siger Grethe Helledi Kristensen, sektionsleder i Veje og Trafik i Randers Kommune.  Hun tilføjer:

»Henkastet affald skader naturen og dyrelivet. Verdensmålsfestivalen skaber blandt andet fokus på et rent og bæredygtigt miljø. Det vil derfor være oplagt, hvis nogle af budskaberne i spandene også omhandler verdensmålene.«

Fakta

Lydvognen til optagelse af stemmer er placeret ved Jens Otto Krags Plads fredag den 29. april fra klokken 14 – 18. Ved lydvognen er der uddeling af lommeaskebægre og lommeplastikposer.

Verdensmålsfestivalen i Randers finder sted i hele uge 17, og med stor festival fredag den 29. april, hvor butikkerne også holder late night til kl. 22.00.

Læs om Verdensmålsfestivalen i Randers og se programmet på www.randersformålene.dk 

Relaterede artikler

Nyeste artikler