4.7 C
Randers
fredag, april 26, 2024

Få styr på jobsøgningen med psykolog Thomas Markersen

Jobsøgningsnetværket Senior Erhverv Kronjylland holder inspirationsdag og workshop, hvor der stilles skarpt på energi og handling i jobsøgningshverdagen. Det foregår onsdag 5. oktober kl. 10-12.

Der vil være oplæg om hjernens funktion. Cases fra psykologens hverdag med jobsøgende, og bl.a. myter fra det gamle Grækenland, som er mere vedkommende, end man lige skulle tro.

Der er refleksionsøvelser og gensidig coaching undervejs. Psykolog Thomas Markersen kommer bl.a. ind på at skelne mellem aktivitetsmål og præstationsmål, anerkende sig selv for indsatsen og ikke for resultatet samt andre enkle råd og retningslinjer, så man vinder i hverdagen.

Thomas Markersen er praktiserende psykolog, og har arbejdet indgående med coaching og sparring i erhvervsliv og organisationer. Han er kendt som debattør og ekspert i medierne, og har arbejdet indgående med rekruttering, tests og jobsamtaler.

Arrangementet foregår hos Senior Erhverv, Dannevirkevej 20, 8930 Randers NØ. Tilmelding er nødvendig til kronjylland@seniorerhverv.org.

Relaterede artikler

Nyeste artikler