19.8 C
Randers
onsdag, september 27, 2023

Farfar jeg skal tisse

Læserindlæg af Poul Rubach, byrådskandidat for Radikale Venstre i Randers

Jeg har været i paneldebat et par gange og deltaget i endnu flere som tilhører. Særlig i landdistrikterne er interessen stor, nok fordi borgerne føler sig forbiset i forhold til byboerne.

Legepladser, især på landet, var det store samtaleemne i Hald forsamlingshus 2/11. Flere forældre eftersøgte en vandhane, som børnene kunne bruge til at fylde vandflaskerne. Umiddelbart tænkte jeg, at de da bare kunne hente vand fra toilettet.

Jeg blev gjort opmærksom på, at der intet toilet fandtes på denne nye og meget flotte legeplads, som mange børn og forældre opholder sig på.

Jeg er fuldstændig enig i kritikken fra forældrene, det er da bare slet ikke i orden, at de små (og store) ikke kan komme på toilettet.

Jeg/vi passer ofte børnebørnene, og særlig et legepladsbesøg er et hit. Tøjhushaven og Doktorhaven er det foretrukne og begge steder er der fine toiletter, så hvorfor denne forskelsbehandling?

Jeg forstår udmærket, at Hald-borgerne fra nok alle partier kun har hovedrysten til overs for debatten om kunsttrappen til flere millioner fra det øverste af Østervold op til biografbygningen. Er den mere nødvendig end at børnene kan komme på toilet, når aktiviteten er et legepladsbesøg?

Her må politikerne træde i karakter og udjævne den forskelsbehandling.

Relaterede artikler

Nyeste artikler