2 C
Randers
onsdag, februar 28, 2024

Fejrer 1 år med kage og åbent hus

Havndal Sundhedshus nærmer sig sin 1-års fødselsdag, og der er lagt op til en festlig markering. Lørdag d. 1. april 2023 inviteres alle interesserede til åbent hus i Sundhedshuset fra kl. 10-12.

Når Havndal Sundhedshus fejrer 1-års fødselsdag bliver det med kage og kaffe til alle der har lyst, og så kan du få et indblik i sundhedshusets forskellige faciliteter og muligheder. Der er også mulighed for at møde og tale med husets nye koordinator og høre mere om, hvad der sker i Sundhedshuset.

Alle med lidt kreativitet i hænderne har mulighed for at lave en fødselsdagstegning, som vil blive hængt op i Sundhedshuset og være med til at skabe en varm atmosfære for alle besøgende.

»Det er dejligt at opleve at mange her i Havndal og omegn er nysgerrige på Sundhedshuset. Jeg har fået mange gode snakke med folk, der kommer i huset. Det sætter jeg stor pris på. Det var i en sådan snak, at en borger foreslog, at der skal være mulighed for at tegne en fødselsdagstegning til huset – den slags input er uundværlige,« fortæller Maria Friis Andersen, der er sundhedskoordinator i Havndal Sundhedshus.

Aktiviteter i Sundhedshuset

Og det er ikke kun tegninger, borgerne i Havndal har foreslået. I løbet af det første år er der kommet mange ønsker til aktiviteter i huset, og i dag er der en god blanding af tilbud til alle aldersgrupper – lige fra legestue for børn i dagplejen, bankospil og kortspil i pensionistforeningen til fællesspisning.

Sundhedshuset rummer også en lægeklinik, teenagetrivsels-coach og tværdiagnosehold fra Rehabiliteringsenheden i Randers Kommune, og der er fortsat plads til flere aktører og flere aktiviteter i huset. 

»Vi følger hurtigt op på borgernes mange forslag. Nogle har været lige til at sætte i gang, mens andre kræver lidt mere forarbejde og måske først kommer på et senere tidspunkt. Samtidigt er der stadig plads, hvis man har et sundhedstilbud til borgerne i Havndal og f.eks. mangler kontorplads.« 

Sundhedshuset ligger ved ældrecentret Aldershvile, Kirkevej 2 B i Havndal.

Relaterede artikler

Nyeste artikler