4.7 C
Randers
tirsdag, april 23, 2024

Ferie Camp for landets værestedsbrugere kommer igen til Randers

Landsforeningen af Væresteders populære Ferie Camp, der hver sommer tilbyder uforglemmelige oplevelser for landets værestedsbrugere, bliver igen i år afholdt på området omkring Langvang.

Ferie Camp afholdes igen i år i Randers fra mandag den 8. juli til søndag 14. juli 2024 takket være en ny aftale mellem kommunen og Landsforeningen af Væresteder.

»Det er fantastisk, at vi igen kommer til Randers. Langvang har nogle rigtig gode faciliteter i forhold til at arrangere en Ferie Camp, hvor der er mulighed for både afslapning, men ikke mindst at vi kan afvikle aktiviteter med både, sport, håndarbejde og naturen for Danmarks værestedsbrugere,« siger Cliff Kaltoft, sekretariatschef i Landsforeningen af Væresteder som arrangerer Ferie Camp.

»Vi er taknemmelige for støtten, som gør det muligt for os at give værestedsbrugere en mulighed for ferie, som både bliver en sjov og uforglemmelig uge. Jeg ser rigtig meget frem til at hilse på alle de glade feriedeltagere, når vi igen samles til en hyggelig Ferie Camp i Randers,« siger Cliff Kaltoft.

Borgmesteren i Randers Kommune, Torben Hansen, er også glad for, at Landsforeningen af Væresteders Ferie Camp vender tilbage til Randers.

»Jeg er rigtig glad for, at vi endnu engang kan byde velkommen til Ferie Camp her i Randers og være med til at skabe glæde og fællesskab for dem, som har mest brug for det,« siger borgmester Torben Hansen og tilføjer:

»For mange børnefamilier udgør Ferie Camp den eneste mulighed for at komme på sommerferie, og det betyder meget for mig, at vi støtter op om, at børn, unge og voksne får en skøn ferieuge med afslapning, fællesskab og samvær.«

Landsforeningen af Væresteders Ferie Camp har i år temaet “Naturlige Fællesskaber” og igen i år byder campen på en bred vifte af aktiviteter for både børn og voksne. Det gælder blandt andet oplevelser i naturen, brug af naturens materialer, genbrug, men der vil også som altid være Udsatte Legene, kreative værksteder, brætspilstelt, wellnesstelt, koncerter og udflugter.

Tid og sted

Ferie Camp 2024 afholdes i uge 28 fra mandag den 8. juli klokken 10.00 til søndag den 14. juli. Det foregår på Langvang Stadion, Mariagervej 180, 8920 Randers NV.

Relaterede artikler

Nyeste artikler