13.6 C
Randers
tirsdag, maj 14, 2024

Fernisering i Langå med lokale kunstnere

Den 6. juni var der en festlig og velbesøgt fernisering i LANGÅ KUNSTforening, med højt kunstnerisk niveau.

Arrangørerne er glade for, at Langå kan præstere så fin og mangfoldig en udstilling.

»Det var særligt spændende at få lidt at vide fra hver enkelt kunstner om materialer og metoder og tanker bag deres værker. Derefter var der tid og mulighed for at se hinandens kunst og tale sammen. Mange gav udtryk for det skønne i at få mulighed for at mødes – når man nu som regel er hjemme alene med sin kunst, at få denne lejlighed til at hilse på kollegerne. Og forundring over at der er så mange talentfulde kunstnere i området,« siger Dorthe Tapomayi Nielsen, som er formand for LANGÅ KUNSTforening, og tilføjer, at kvalitetsniveauet i år overgår de tidligere udstillinger.

Indsendt foto

»Der er et stort spænd fra det helt friske nye unge til det ældre traditionelle udtryk – så der er noget for enhver smag og mening – alt har sin ret og sit publikum og kunst kan jo som bekendt diskuteres ivrigt, men ikke bedømmes rigtigt eller forkert,« fortæller Dorthe Tapomayi Nielsen.

På udstillingen kan man opleve malerier, tegninger, tryk, træ og keramik, smykker, multiværker, men også blive inspireret. Udstillingen kan opleves indtil den 6. juli i Langå Kulturhus.

Der er fri adgang igennem Biblioteket i den bemandede åbningstid, som du finder her.

LANGÅ KUNSTforening er en lille forening med storhedsvanvid, og som gerne vil måles med de store udstillingssteder.

»Som humlebien ved vi ikke, at vi ikke kan flyve, så vi flyver videre ud til nye spændende oplever,« siger formanden på vegne af bestyrelsen på fem medlemmer, der finder det sjovt at give Langå mulighed for at opleve kunsten tæt på.

Foreningen afholder ca. 10 soloudstillinger om året foruden den årlige blandede ”LOKALE UDSTILLING.” Derudover afholdes arrangementer for medlemmerne. I den forbindelse gør arrangørerne opmærksom på, at der skal sættes kryds i kalenderen den 18. oktober, hvor den traditionsriget ”DAG MED VOKS,” finder sted.

Indsendt foto
Indsendt foto
Indsendt foto

Relaterede artikler

Nyeste artikler