15.3 C
Randers
lørdag, juli 13, 2024

Festlig indvielse af Jennumparkens nye fritidsarealer

Mange kiggede forbi til padel-tennis, ansigtsmaling og en gratis pølse, da Jennumparkens nye fritidsarealer blev indviet i weekenden.

Hurraråbene genlød mellem boligblokkene, da beboere og borgere i Randers i lørdags sørgede for en festlig indvielse de nye fritidsarealer i Jennumparken. Kort før kl. 14 marcherede Blæseorkestret Søndermarken gennem Jennumparken, og det var startskuddet til eftermiddagens festligheder med fodboldkampe på multibanen, gratis pølser og padel-tennis, skumfiduser på grillen, DJ, ansigtsmaling og quiz for de voksne med en flot gavekurv som præmie.

Det er en festdag og dejligt at se, at så mange dukkede op. Vi kan være stolte af resultatet, der er blevet lyst, åbent og venligt i Jennumparken. Det er blevet en diamant i Randers og lige, hvad vi havde håbet på. Vi hilser de mange nye aktiviteter velkommen og glæder os over, at de allerede bliver flittigt brugt

Gert Thorsen, formand for Lejerbo Randers

Boligområdet summede kort sagt af liv for at fejre, at Projekt Kom Indenfor kunne erklæres for veloverstået af boligorganisationerne Møllevænget & Storgaarden og Lejerbo Randers, som havde inviteret beboerne og alle borgere i Randers med til indvielsen.

Forbilledligt samarbejde

Klokken 14 var det blevet tid til at sige et par ord for borgmester Torben Hansen (S) og formændene for boligorganisationerne Preben Søndergaard og Gert Thorsen.

»Der er sket en totalforvandling af et fantastisk boligområde. Tak til afdelingsbestyrelserne, håndværkerne, kommunen og ikke mindst alle beboerne. Vi har haft et forbilledligt samarbejde. Stort tillykke til begge boligorganisationer,« sagde Gert Thorsen, formand for Lejerbo Randers.

»Det er en festdag og dejligt at se, at så mange dukkede op. Vi kan være stolte af resultatet, der er blevet lyst, åbent og venligt i Jennumparken. Det er blevet en diamant i Randers og lige, hvad vi havde håbet på. Vi hilser de mange nye aktiviteter velkommen og glæder os over, at de allerede bliver flittigt brugt,« sagde Preben Søndergaard, formand for Møllevænget & Storgaarden

Gratis padel-tennis

Et meget vigtigt budskab til Randersborgerne er, at aktivitetsområdet med multibane og padel-tennis nu er åbent for hele byen. Man kan oven i købet booke padel-tennisbanen gratis frem til 1. maj. Herefter koster det 30 kroner pr. timen.

På Møllevænget & Storgaardens hjemmeside er der et link til bookingsystemet:
randersbolig.dk/moellevaenget-storgaarden/padel/

Projekt Kom Indenfor er finansieret med 40 millioner kroner af Landsbyggefonden og åbner boligområdet for omverden og knytter det sammen med den omkringliggende by og fælled.

Indsendt foto
Indsendt foto
Indsendt foto
Indsendt foto

FAKTA

Parterne i projektet er boligforeningen Møllevænget & Storgaarden med fire boligafdelinger i boligområdet og Lejerbo Randers, som har en enkelt afdeling. Møllevænget & Storgaardens boligafdelinger administreres af RandersBolig.

Relaterede artikler

Nyeste artikler