23.6 C
Randers
søndag, juli 21, 2024

Feststemning og højt humør med Dansk Slager Parade

2022 byder på en stor oplevelse for alle elskere af dansktop og slager musik. Turnéen over dem alle, kommer nemlig endnu engang til Pakhuset i Randers.

Der er lagt op til fest og farver når de kendte dansktopnavne kommer til byen. Denne gang med flere nye navne på plakaten.

»Igen bliver der gensyn med solister som har været med til at gøre Dansk Slager Parade til den længst løb ende turné. Det er med nogle af de største navne indenfor genren, men vi byder også på et par overraskelser,« oplyser Frank Nielsen fra Fiskerestaurant Pakhuset.

Grandprix-stjerner, et Rock ’n’ Roll ikon, og evergreen-dansktop leverandører udgør det slager-team, som Karin Strand-Holm, populær dk4 TV-værtinde, præsenterer på scenen. Du kan bl.a. opleve:

KIRSTEN SIGGAARD: Vinder af Dansk Melodi Grand Prix i 1984, 1985 og 1988.

DRAMA QUEEN: – alias Peter Andersen, klædt ud som dronning. Vi husker sikkert alle, da han vandt Dansk Melodi Grand Prix i 2007.

TORBEN LENDAGER: Et af 70’ernes helt store popidoler. Glæd dig til både hårdtslående Pop/Rock og hjertevarm dansk evergreen pop. Der vil sikkert være en sang både til mor og en sang til mormor.

MICHAEL JENSEN: som er kendt fra dansktopduoen Mik & Pylle. I 1994 lå de 20 uger på Dansktoppen med hittet “Floden.” Sangen lå 6 uger på 1. pladsen.

WENDY: kender mange fra Country Sisters og Western Girls. Hun har med stor succes optrådt i hele verden

Klaus og Servants, der udover er Slager Paradens husorkester og bolværk. Traditonen tro akkompagnerer det legendariske musikgruppe alle solisterne op, og spiller nogle af deres egne hits.

Showet bindes sammen af konferencier KARIN STRAND-HOLM – kendt fra DK4 tv

Efter koncerten spiller Klaus & Servants op til dans.

Du får selvfølgelig også byens mest overdådige fiskebuffet & buffet med varme retter/stege

Inden man sætter sig til bords bydes der på en velkomstdrik i forhallen. Herefter er det bare at gå ombord i de mange lækre delikatesser.

Nyd den overdådige fiskebuffet, hvor man har mulighed for at smage mange forskellige fiskeretter som f.eks. hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, sværdfisk og meget mere.

Der serveres ligeledes varme retter i form af forskellige stege, blæksprutteringe, frølår, kartofler, salater og meget andet, delikat tilberedt. Hertil lækre saucer.

Hertil hører en salatbar. Du slutter med dessert. Omkring midnat serveres natmad.

Pris 479,- inkl. velkomstdrink, fiske- og vildt buffet, dessert og natmad.

Bemærk: Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

Man kan læse mere og bestille pladser på Fiskerestaurant Pakhuset eller man kan ringe på telefon: 86 41 54 58.

Relaterede artikler

Nyeste artikler