4.2 C
Randers
fredag, april 19, 2024

Festugekoncert med Dorthe Gerlach og Rahim bliver festlig og på Amfiscenen

Det er et scoop. Hotte Tobias Rahim spiller på Amfiscenen på Værket den 18. august i en gratis 2-i-en koncert med Dorthe Gerlach. To kunstnere der har taget danskerne med storm. Og det bliver en fantastisk oplevelse. Det slår både Randers Festuge og Musikhuset Værket nu fast efter flere dage med debat om, hvorvidt Tobias Rahim koncerten burde flyttes.

»Det er helt i festugens ånd, at Festugen og Værket sammen giver en gratis, storslået oplevelse i Festugens intime Amfi-scene miljø. Det bliver en fantastisk stemning, en kvalitetsoplevelse i fællesskab. Samtidig er Amfiscene-miljøet klar til, at man fra p-pladsen mellem Værket og Ridehuset også kan følge med i koncerten og mærke pulsen,« siger Torben Hansen, borgmester og formand for Randers Festuges bestyrelse.

»I festugen gør vi os på Værket altid umage med at levere kvalitet og stærke navne til gratis koncerter på amfi-scenen i festugen. Vi har gjort et kæmpe scoop med Tobias Rahim og Dorthe Gerlach, som hver leverer 45 minutter. Det er først til mølle, og dem der møder op får en stor og gratis oplevelse. Præcis som det har været planlagt,« siger Mikael Qvist Rørsted, musik- og teaterchef for Musikhuset Værket.

Amfi-scene-miljø med høj kvalitet

»Vi har hele tiden vidst at der kunne komme mange, og p-pladsen mellem Værket og Ridehuset har hele tiden været bufferzone, hvor vi kunne udvide. Det har vi allerede gjort og sammen med Randers Festuge sørger vi også for høj kvalitet af lyd og skærme,« siger Mikael Qvist Rørsted.

Amfiscenen ligger i det fri, der er plads til 2500 stående koncertgæster, mens p-pladsen kan rumme op til 7000 stående gæster.

»Dermed kan vi i god ro og orden give plads til flere, og samtidig afvikle sikkert og forsvarligt,« siger Mikael Qvist Rørsted.

På spørgsmålet om, hvorvidt man i sidste øjeblik burde flytte koncerten, så endnu flere kunne opleve den, er svaret, at det er slet ikke en mulighed.

»Hvis man arbejder i musik- og koncertbranchen, så ved man også, at de aftaler, der indgås, bliver indgået på specifikke præmisser, og her er der indgået en aftale om en gratis koncert på Amfi-scene-miljøet ved Værket.  En anden aftale ville udløse en helt anden økonomi,« siger Mikael Qvist Rørsted, som anbefaler, at man kommer i god tid til koncertoplevelsen.

»Randers Festuge er og skal fortsat netop være kendt for kvalitet og fællesskab, og derfor er det da bare fedt, at vi i år kan glæde os over, at vi har hotte navne på Amfiscenen, og også mulighed for, at man kan opleve stemningen lige ved siden af på p-pladsen. Jeg har fuld tillid til, at Værket med godt 30 års erfaring i at håndtere koncerter, har godt styr på sikkerheden,« siger Torben Hansen

 Fakta om koncerterne

Kl. 15.30 Pladsen åbner.
Ca. kl. 16.30 Dorthe Gerlach med band (45 min.)
Change over.
Ca. kl. 17.45 Tobias Rahim (45 min.)

Udelukkende ståpladser. Først til mølle for at komme ind. Randers Festuge og Musikhuset Værket forventer en masse glade gæster. Der er naturligvis gjort grundige forberedelser, også med opgradering af sikkerhedsfolk og vagter, så publikum får en rigtig god koncertoplevelse.

Relaterede artikler

Nyeste artikler