18.6 C
Randers
onsdag, september 27, 2023

Fjordløbet er klar til børnefamilier

I 2022 inviterer Fjordløbet til festugecykling for hele familien søndag den 14. august. Randers Cykelby bakker op om løbet ved at betale halvdelen af billetprisen til alle børn og unge under 16 år.

Det traditionsrige cykelløb, Fjordløbet, skydes i gang som optakt til Randers Festuge. Randers Cykelby støtter løbet med tilskud til billetprisen til børnefamilier. Cykelbyen har også i år en stand ved start- og målområdet, hvor de voksne kan få målt bodyage, og hvor børnene kan boltre sig med cykelaktiviteter:

Arkivfoto

»Sommer, sol, cykling og fællesskab hører sammen. En oplagt mulighed er at bruge en dag i sadlen sammen med hele familien, mens man cykler forbi kornmarker og græssende køer og får vind i håret. Vi håber igen i år at se mange børnefamilier til Fjordløbet,« siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby.

Trafiksikker start- og målområde

Fjordløbet har i 2022 fået ny sponsor og hedder nu CAMPIONE FJORDLØBET RANDERS. Fjordløbet har også fået ny start- og måladresse ved arealerne ved Randers Ungdomsskole i Dronningborg:

»Vi er rigtig glade for, at løbet igen er tilbage med start- og målområde i Dronningborg. Her er mulighed for at lave en trafiksikker start og afslutning for alle ryttere ikke mindst for børnefamilierne,« siger Jørgen Schmidt, formand for Randers Cykleklub.

Arkivfoto

Fakta

Ryttere kan vælge fire forskellige distancer på 15 km, 30 km, 53 km og 102 km.

Fjordløbets start og målområder finder sted ved Randers Ungdomsskoles arealer, Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ.

Tilmelding og info om Fjordløbet kan ske her: fjordløbetranders.dk

Relaterede artikler

Nyeste artikler