7.4 C
Randers
torsdag, marts 28, 2024

Flere ulovlige våben på adresse i Spentrup

Østjyllands Politi fik tirsdag morgen viden om, at der muligvis blev opbevaret ulovlige skydevåben på en adresse i Spentrup. En patrulje tog efterfølgende til adressen og foretog en ransagning, hvor der blev fundet flere geværer samt en mængde narkotika, som blev beslaglagt. Patruljen fandt blandt andet en riffel, to haglgevær og et luftvåben samt en mindre mængde patroner. En 44-årig mand blev sigtet for ulovlig våbenbesiddelse og for besiddelse af euforiserende stoffer i form af psykedeliske svampe.

Mere fra Østjyllands Politi

Bedragerisk vinbytte

En mandlig kunde var under en tur i en dagligvareforretning på Lucernevej i Randers NV tirsdag morgen kl. 7.41 pludselig kommet i tvivl om, hvad der var tilhørte ham, og hvad der var tilhørte forretningen. Således tog manden tre flasker vin ned fra supermarkedshylden, som han efterfølgende gik op til kassen med, hvor han bad om at få refunderet varerne og få pengene retur. Det lykkedes for ham, selvom han ikke havde en bon at fremvise, og han forlod dermed butikken med flere hundrede kroner på lommen, som ikke tilhørte ham.

Samme mand lavede igen kl. 7.48 det samme trick, denne gang dog med fire flasker vin, som ikke tilhørte ham. Igen lykkedes det ham at få pengene udbetalt for varerne, som han havde taget fra forretningens hylde kort forinden.

Østjyllands Politi vil nu kigge overvågning igennem fra forretningen for at identificere den mulige gerningsmand, medmindre han allerede selv er kommet i tanke om, at vinene ikke har tilhørt ham.

Relaterede artikler

Nyeste artikler