15.8 C
Randers
fredag, maj 3, 2024

Flyv med over Nordre Fælled

Få en enestående chance for at opleve Nordre Fælled og det nye kunstværk “Au Natura Bibliotek” fra luften, når der fejres Sankt Hans i Nordbyen fredag den 23. juni.

Sankthansaften indvier kunstner, Kirstine Roepstorff, det nye landmarkkunstværk “Au Natura Bibliotek” på Nordre Fælled. Kunstværket måler 46,5 x 46,5 meter og er en udgravning af Randers Biblioteks grundplan.

Au Natura Bibliotek har til formål at give det centrale bibliotek en platform i Nordbyen, hvor der i perioder kan laves workshops, foredrag, højtlæsninger eller koncerter på lige fod med arrangementerne på biblioteket. Det bliver en kreativ legeplads, et vidensrum og et åbent kunstmuseum, der også kan indeholde andre kunstværker og midlertidige udstillinger.

Som noget helt særligt i forbindelse med Sankt Hansaften og indvielsen af Au Natura Bibliotek fredag den 23. juni, tilbyder Randers Flyveklub en enestående mulighed for at komme i luften og se kunstværket, Nordre Fælled og Nordbyen fra luften.

Der er plads til to personer pr. flyvning, og prisen er 300 kr. pr. person. Flyvningerne foregår mellem kl. 18 og 20 og har en varighed på ca. 15 minutter.

Book din flyvetur via FLYVETUR SANKT HANS 2023

Sankt Hans på Nordre Fælled

Tag picnictæppet under armen og børnene i hånden, når der tændes der op i Sankthansbålet på Nordre Fælled, fredag den 23. juni. Randers Kommune, Bysekretariatet og Randers Bibliotek inviterer til en hyggelig aften med en række aktiviteter for familier og børn. 

Kom også forbi og gå en tur rundt om den kommende badesø, eller nyd udsigten fra en strandstol og bliv klogere på projektet.

Sct. Andreas Kirkes ungdomskor sætter stemningen omkring bålet med kor- og fællessang.

Forudbestil en lækker picnicpose og drikkevarer hos Mad&Mad eller køb en pølse med brød samt en sodavand eller vand på Nordre Fælled.

Forudbestil mad via nordbyenkalder.randers.dk/sankthans.

I tilfælde af afbrændingsforbud, gennemføres arrangementet med et alternativt bål.

 

Relaterede artikler

Nyeste artikler